| | Català

DUET FIT SAGRADA FAMILIA

Enjoy & move

EL TEU PRIMER DIA A DUET FIT

Des del moment en que t’apuntis, et mantindrem informat/da per email i SMS de la data d'obertura i de qualsevol informació rellevant perquè des de l'obertura puguis començar a entrenar i divertir-te amb nosaltres, no obstant això aquí tens alguns consells útils per al teu primer dia.

 

1.1. Com accedeixo el 1r dia? - Accedir a Duet Fit és molt senzill. En arribar a la instal·lació et trobaràs amb els torns d'entrada. Aquests tenen un teclat i gravador digital de la teva empremta. Tu mateix el primer dia que vinguis podràs gravar-te la  impremta digital per entrar i sortir.

·         1er pas: posa el teu dit índex totalment pla en el lector.

·         2on pas: introdueix en el teclat el teu número de DNI, NIE o passaport SENSE LLETRES

·         3r pas: posa de nou el teu dit índex en el lector d'empremtes.

·         La teva empremta quedarà gravada i et permetrà l'accés. Aquest és el teu carnet d'accés a la instal·lació a partir d'ara. Si fallés, cosa poc probable, a l'entrada podràs contactar amb el nostre personal i ho solucionarem fàcilment.

1.2. No oblidis portar el teu cadenat per utilitzar una taquilla. Et ecomanem cadenats de combinació de màxima seguretat a ser possible amb combinació de 4 números. No compris el cadenat en una botiga que no pugui certificar la seva qualitat.

1.3. Recorda que les taquilles són d'ús puntual. No et pots apropiar d'elles. Només podràs utilitzar la taquilla durant la teva estada al centre. Si deixessis el teu cadenat de manera permanent l'haurem d’extreure, treure les teves pertinences, que guardarem en un espai dedicat a això, i no tindràs dret a reclamar la seva reposició. Tindràs una setmana per reclamar les teves pertinences.

1.4. No oblidis portar la teva tovallola per entrenar. Aquesta tovallola l’hauràs d'utilitzar per posar entre el teu cos i el suport de la màquina que utilitzis. SENSE TOVALLOLA NO PODRÀS ENTRENAR. Aquesta és obligatòria en totes les zones esportives del gimnàs (fitness i activitats dirigides).

1.5. No oblidis hidratar-te durant la teva pràctica esportiva. Utilitza un bidó per omplir a la font d'aigua que tindrem a la sala.

1.6. Equipa't correctament amb sabatilles adequades per fer exercici físic, utilitza roba esportiva còmoda i transpirable. No utilitzis roba plastificada no transpirable. Aquestes no ajuden a perdre pes i sí a deshidratar-te.

Poliwin Cloud © 2017 VECTOR DA, S.L.